Menu.
Stadsschouwburg en de vereeniging Nijmegen

Stadsschouwburg en de vereeniging  zijn de twee grootste cultuurpodia van Nijmegen. Bruisende hotspots voor uiteenlopende theatervoorstellingen en concerten van klassiek tot pop. Wij doen A2 posters in A2 frames, los geplakt en ook buiten in kaders.

Uitkalender Uitkalender

Binnenverspreiding is ook de uitgever van Uitkalender.com. Een maandelijkse ladder in print maar ook veel items op www.uitkalender.com.

SSBU Stadsschouwburg Utrecht SSBU Stadsschouwburg Utrecht

SSBU Stadsschouwburg Utrecht is sedert lange tijd klant van Binnenverspreiding. Door haar zeer brede programmering erg interessant om te vertalen naar allerlei doelgroepen.

Nederlands Filmfestival Nederlands Filmfestival

Nederlands Filmfestival

Binnenverspreiding verzorgt reeds jaren de jaarlijkse campagne voor het Nederlands Filmfestival. Alle grote steden komen hier aan bod maar de laatste jaren ook alle andere steden in het land waar veel cultuur plaatsvindt. Via A2 posters in A2 frames, losse plakposters en de magazines zorgen wij dat alle filmliefhebbers op de hoogte zijn van het programma van het Nederlands Filmfestival.

Vaccinatie programma Utrecht Vaccinatie programma Utrecht

Vaccinatie programma Utrecht

 

Binnenverspreiding doet veel voor de gemeente Utrecht. Van evenementen tot informatie naar haar burgers toe.

Alle bekende Utrechters uit diverse disciplines werken mee aan de Pr van het vaccinatieprogramma voor alle doelgroepen van jong tot oud.